Wykorzystanie materiałów kolekcyjnych pszenżyta ozimego jako genetycznego źródła zawartości białka w ziarnie (The use of winter triticale collection materials as a genetic source of protein content in grain)
Opis bibliograficzny
Wykorzystanie materiałów kolekcyjnych pszenżyta ozimego jako genetycznego źródła zawartości białka w ziarnie (The use of winter triticale collection materials as a genetic source of protein content in grain). [AUT.] ANETA KRAMEK, WANDA KOCIUBA. Agronomy Science 2020 Vol. 75 Nr 3 s. 81-90, il., bibliogr., sum. DOI: 10.24326/as.2020.3.6
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agronomy Science (d. Annales UMCS sec. E, Agricultura) 2020 Vol. 75 Nr 3, s. 81-90
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych (CC-BY-NC-ND) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 grudnia 2020 13:46 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:02 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130b7f52467f060b0184d60
DOI
10.24326/as.2020.3.6
Strona WWW
https://czasopisma.up.lublin.pl/index.p…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47565) wydawnictwo ciągłe #47565
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.