Poziom lizozymu w białku jaj kur, bażantów i przepiórek.
Opis bibliograficzny
Poziom lizozymu w białku jaj kur, bażantów i przepiórek. [AUT.] MARTA FIOŁKA, ANDRZEJ WITKOWSKI. Zesz. Nauk. - Pol. Tow. Zootech. 1999 nr 45 s. 185-186, Chów i hodowla drobiu.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Zeszyty Naukowe - Polskie Towarzystwo Zootechniczne 1999 nr 45, s. 185-186
Rok: 1999
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:08 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 4757) wydawnictwo ciągłe #4757
PBN ID (hist.): 4757
Metryki
1,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.