Possibility to extend the shelf life of NFC tomato juice using cold atmospheric pressure plasma.
Opis bibliograficzny
Possibility to extend the shelf life of NFC tomato juice using cold atmospheric pressure plasma. [AUT.] AGNIESZKA STAREK, AGNIESZKA SAGAN, DARIUSZ ANDREJKO, BARBARA CHUDZIK, ZBIGNIEW KOBUS, MICHAŁ KWIATKOWSKI, PIOTR TEREBUN, [AUT. KORESP.] JOANNA PAWŁAT. Sci. Rep. (Nat. Publ. Group) 2020 Vol.10 Article number 20959, il., bibliogr. sum. DOI: 10.1038/s41598-020-77977-0
Szczegóły publikacji
Źródło:
Scientific Reports 2020 Vol.10, Article number 20959
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 11 grudnia 2020 08:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:05 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130ba7c2467f060b0185207
DOI
10.1038/s41598-020-77977-0
Strona WWW
https://www.nature.com/articles/s41598-…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47579) wydawnictwo ciągłe #47579
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,380
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.