Recent trends in pretreatment of food before freeze-drying.
Opis bibliograficzny
Recent trends in pretreatment of food before freeze-drying. [AUT. KORESP.] DARIUSZ DZIKI. Processes 2020 Vol. 8 Iss. 12 Article number 1661, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/pr8121661
Szczegóły publikacji
Źródło:
Processes 2020 Vol. 8 Iss. 12, Article number 1661
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 grudnia 2020 08:33 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130bb502467f060b018539b
DOI
10.3390/pr8121661
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2227-9717/8/12/1661
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47626) wydawnictwo ciągłe #47626
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,847
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.