Effect of ultrasound‐assisted maceration on the quality of oil from the leaves of thyme Thymus vulgaris L.
Opis bibliograficzny
Effect of ultrasound‐assisted maceration on the quality of oil from the leaves of thyme Thymus vulgaris L. [AUT. KORESP.] RADOSŁAW KOWALSKI, [AUT.] JACEK WAWRZYKOWSKI. Flavour Fragr. J. (Print) 2009 Vol. 24 Issue 2 s. 69-74, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1002/ffj.1918
Szczegóły publikacji
Źródło:
Flavour and Fragrance Journal (Print) 2009 Vol. 24 Issue 2, s. 69-74
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 stycznia 2021 08:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 kwietnia 2021 12:21 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1002/ffj.1918
Strona WWW
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47723) wydawnictwo ciągłe #47723
Metryki
20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,266
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.