Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of ultrasound‐assisted maceration on the quality of oil from the leaves of thyme Thymus vulgaris L.

Opis bibliograficzny

Effect of ultrasound‐assisted maceration on the quality of oil from the leaves of thyme Thymus vulgaris L. [AUT. KORESP.] RADOSŁAW KOWALSKI, [AUT.] JACEK WAWRZYKOWSKI. Flavour Fragr. J. (Print) 2009 Vol. 24 Issue 2 s. 69-74, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1002/ffj.1918
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Flavour and Fragrance Journal (Print) 2009 Vol. 24 Issue 2, s. 69-74
Rok: 2009
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 stycznia 2021 08:27
Ostatnia aktualizacja:28 kwietnia 2021 12:21

Identyfikatory

BPP ID: (46, 47723) wydawnictwo ciągłe #47723

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
1,266
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się