Menu
Tytuł:Innovation and efficiency of food industry firms in Poland by regions.
Autorzy:[AUT.] Aneta Zakrzewska , Piotr Chojnacki .
Szczegóły:PRACE NAUKOWE UNIWERSYTETU EKONOMICZNEGO WE WROCŁAWIU 2020 Vol 64 Nr 7, s. 142-153
Strona WWW:https://www.dbc.wroc.pl/publication/147925
DOI10.15611/pn.2020.7.11
BPP ID:(46, 47738) czyli wydawnictwo ciągłe o ID = 47738
BibTeX:✓ Skopiowane!
Rok:2020
Charakter formalny:Artykuł w czasopismie
Język:Angielski
Typ MNiSW/MEiN:praca oryginalna
OpenAccess:- tryb dostępu: inne
- wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana
- licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA)
- czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Punkty MNiSW/MEiN:40,00
Impact factor:0,000
Rekord utworzony:29 stycznia 2021 09:54
Rekord zaktualizowany:1 stycznia 2023 23:03

Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb; wersja 202508.1210
Dokument wygenerowano przy pomocy systemu Bibliografia Publikacji Pracowników w wersji 202508.1210 dnia 04-09-2025 o godzinie 18:34
Baza danych © 2025 Biblioteka Główna Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Oprogramowanie Bibliografia Publikacji Pracowników © 2004-2025 IPLweb, https://bpp.iplweb.pl/

Informacja o cookies

Nasza strona zapisuje niewielkie pliki tekstowe, nazywane ciasteczkami (ang. cookies) na Twoim urządzeniu w celu lepszego dostosowania treści oraz dla celów statystycznych. Możesz wyłączyć możliwość ich zapisu, zmieniając ustawienia Twojej przeglądarki. Korzystanie z naszej strony bez zmiany ustawień oznacza zgodę na przechowywanie cookies w Twoim urządzeniu.

Zgadzam się

Nie zgadzam się