Innovation and efficiency of food industry firms in Poland by regions.
Opis bibliograficzny
Innovation and efficiency of food industry firms in Poland by regions. [AUT.] ANETA ZAKRZEWSKA, PIOTR CHOJNACKI. Pr. Nauk. Uniw. Ekon. Wroc. 2020 Vol 64 Nr 7 s. 142-153, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15611/pn.2020.7.11
Szczegóły publikacji
Źródło:
PRACE NAUKOWE UNIWERSYTETU EKONOMICZNEGO WE WROCŁAWIU 2020 Vol 64 Nr 7, s. 142-153
Rok: 2020
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Na Tych Samych Warunkach (CC-BY-SA) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Linki zewnętrzne
DOI
10.15611/pn.2020.7.11
Strona WWW
https://www.dbc.wroc.pl/publication/147…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47738) wydawnictwo ciągłe #47738
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 stycznia 2021 09:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:03 |