Influence of ultrasound on selected microorganisms, chemical and structural changes in fresh tomato juice.
Opis bibliograficzny
Influence of ultrasound on selected microorganisms, chemical and structural changes in fresh tomato juice. [AUT.] AGNIESZKA STAREK, [AUT. KORESP.] ZBIGNIEW KOBUS, [AUT.] AGNIESZKA SAGAN, BARBARA CHUDZIK, JOANNA PAWŁAT, MICHAŁ KWIATKOWSKI, PIOTR TEREBUN, DARIUSZ ANDREJKO. Sci. Rep. (Nat. Publ. Group) 2021 Vol.11 Article number 3488, il., bibliogr. sum. DOI: 10.1038/s41598-021-83073-8
Szczegóły publikacji
Źródło:
Scientific Reports 2021 Vol.11, Article number 3488
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 lutego 2021 10:13 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:05 |
Linki zewnętrzne
PBN
611f542a2467f06581c70d45
DOI
10.1038/s41598-021-83073-8
Strona WWW
https://www.nature.com/articles/s41598-…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47804) wydawnictwo ciągłe #47804
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,996
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.