Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Aktywność przeciwdrobnoustrojowa niskotemperaturowej plazmy wobec mięsa i produktów mięsnych.

Opis bibliograficzny

Aktywność przeciwdrobnoustrojowa niskotemperaturowej plazmy wobec mięsa i produktów mięsnych. [AUT.] STAREK-WÓJCICKA A., PAWŁAT J.. Ogólnopol. Inf. Masar. 2021 nr 1 (305) s. 26-43, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Ogólnopolski Informator Masarski 2021 nr 1 (305), s. 26-43
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:15 lutego 2021 10:20
Ostatnia aktualizacja:15 lutego 2021 10:20

Identyfikatory

BPP ID: (46, 47805) wydawnictwo ciągłe #47805

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się