Aktywność przeciwdrobnoustrojowa niskotemperaturowej plazmy wobec mięsa i produktów mięsnych.
Opis bibliograficzny
Aktywność przeciwdrobnoustrojowa niskotemperaturowej plazmy wobec mięsa i produktów mięsnych. [AUT.] STAREK-WÓJCICKA A., PAWŁAT J.. Ogólnopol. Inf. Masar. 2021 nr 1 (305) s. 26-43, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ogólnopolski Informator Masarski 2021 nr 1 (305), s. 26-43
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 15 lutego 2021 10:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 15 lutego 2021 10:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47805) wydawnictwo ciągłe #47805
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.