Citric acid as a factor limiting changes in the quality of table eggs during their storage.
Opis bibliograficzny
Citric acid as a factor limiting changes in the quality of table eggs during their storage. [AUT.] KAMIL DRABIK, [AUT. KORESP.] JUSTYNA BATKOWSKA, [AUT.] TOMASZ PRÓCHNIAK, BEATA HORECKA. Poult. Sci. (Print) 2021 Vol. 100 Issue 4 Article number 100995, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.psj.2021.01.018
Szczegóły publikacji
Źródło:
POULTRY SCIENCE 2021 Vol. 100 Issue 4, Article number 100995
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 lutego 2021 09:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:09 |
Linki zewnętrzne
PBN
601128fb2467f05499b0de20
DOI
10.1016/j.psj.2021.01.018
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47820) wydawnictwo ciągłe #47820
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,014
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.