Usefulness of hulled wheats grown in polish environment for wholegrain pasta-making.
Opis bibliograficzny
Usefulness of hulled wheats grown in polish environment for wholegrain pasta-making. [AUT.] ANETA BOBRYK-MAMCZARZ, [AUT. KORESP.] ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ, [AUT.] LESZEK RACHOŃ. Foods 2021 Vol. 10(2) Article number 458, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/foods10020458
Szczegóły publikacji
Źródło:
Foods 2021 Vol. 10(2), Article number 458
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 lutego 2021 20:49 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:03 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130c1132467f060b0186c29
DOI
10.3390/foods10020458
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2304-8158/10/2/458
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47828) wydawnictwo ciągłe #47828
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
5,561
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.