Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Usefulness of hulled wheats grown in polish environment for wholegrain pasta-making.

Opis bibliograficzny

Usefulness of hulled wheats grown in polish environment for wholegrain pasta-making. [AUT.] ANETA BOBRYK-MAMCZARZ, [AUT. KORESP.] ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ, [AUT.] LESZEK RACHOŃ. Foods 2021 Vol. 10(2) Article number 458, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/foods10020458
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Foods 2021 Vol. 10(2), Article number 458
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:21 lutego 2021 20:49
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:03

Identyfikatory

BPP ID: (46, 47828) wydawnictwo ciągłe #47828

Metryki

100,00
Punkty MNiSW/MEiN
5,561
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się