Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Determinants of organic food purchases intention: the application of an extended theory of planned behaviour.

Opis bibliograficzny

Determinants of organic food purchases intention: the application of an extended theory of planned behaviour. [AUT. KORESP.] BAHRAM IMANI, [AUT.] MOHAMMMAD S. ALLAHYARI, ABOLMOHAMMAD BONDORI, JHALUKPREYA SURUJLAL, BARBARA SAWICKA. Future of Food: Journal on Food, Agriculture and Society 2021 Vol. 9 Iss. 1 s. 1-12, il., bibliogr., sum. DOI: 10.17170/kobra-202011192216
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 lutego 2021 17:21
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:03

Identyfikatory

BPP ID: (46, 47846) wydawnictwo ciągłe #47846

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się