Podstawy wybranych metod badań reologicznych produktów mleczarskich.
Opis bibliograficzny
Podstawy wybranych metod badań reologicznych produktów mleczarskich. [AUT.] STANISŁAW MLEKO. Prz. Mlecz. 2001 Nr 11 s. 516-518, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przegląd Mleczarski 2001 Nr 11, s. 516-518
Rok: 2001
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 9 lipca 2007 00:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2017 05:08 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 4790) wydawnictwo ciągłe #4790
PBN ID (hist.): 4790
Metryki
4,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.