Effects of fish oil and dietary antioxidant supplementation on bone health of growing lambs.
Opis bibliograficzny
Effects of fish oil and dietary antioxidant supplementation on bone health of growing lambs. [AUT.] GRZEGORZ SKIBA, STANISŁAWA RAJ, MONIKA SOBOL, MARIAN CZAUDERNA, PAWEŁ KOWALCZYK, EUGENIUSZ R. GRELA. Animals 2021 Vol. 11 Issue 1 Article number 230, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/ani11010230
Szczegóły publikacji
Źródło:
Animals 2021 Vol. 11 Issue 1, Article number 230
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 31 marca 2021 10:17 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 13 stycznia 2023 09:31 |
Linki zewnętrzne
PBN
60335f982467f03c74e3bd24
DOI
10.3390/ani11010230
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2076-2615/11/1/230
Identyfikatory
BPP ID: (46, 47981) wydawnictwo ciągłe #47981
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,231
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.