Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effects of fish oil and dietary antioxidant supplementation on bone health of growing lambs.

Opis bibliograficzny

Effects of fish oil and dietary antioxidant supplementation on bone health of growing lambs. [AUT.] GRZEGORZ SKIBA, STANISŁAWA RAJ, MONIKA SOBOL, MARIAN CZAUDERNA, PAWEŁ KOWALCZYK, EUGENIUSZ R. GRELA. Animals 2021 Vol. 11 Issue 1 Article number 230, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/ani11010230
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Animals 2021 Vol. 11 Issue 1, Article number 230
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:31 marca 2021 10:17
Ostatnia aktualizacja:13 stycznia 2023 09:31

Identyfikatory

BPP ID: (46, 47981) wydawnictwo ciągłe #47981

Metryki

100,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,231
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się