Skład podstrawowy i wartość biologiczna (NPU) salcesonu włoskiego.
Opis bibliograficzny
Skład podstrawowy i wartość biologiczna (NPU) salcesonu włoskiego. [AUT.] KRZYSZTOF LIBELT. Med. Weter. 1989 R. 45 s. 47-49, il., bibligr., rez., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 1989 R. 45, s. 47-49
Rok: 1989
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 kwietnia 2021 10:26 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 kwietnia 2021 10:26 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48133) wydawnictwo ciągłe #48133
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.