Wpływ diety cholesterolowo-tłuszczowej wzbogaconej witaminą C na aktywność acylohydrolazy acylocholiny, stężenie całkowite białka, tłuszczu i cholesterolu w osoczu krwi kogutów.
Opis bibliograficzny
Wpływ diety cholesterolowo-tłuszczowej wzbogaconej witaminą C na aktywność acylohydrolazy acylocholiny, stężenie całkowite białka, tłuszczu i cholesterolu w osoczu krwi kogutów. [AUT.] TADEUSZ MIERZEJEWSKI, RYSZARDA MISKY-PIETRZAK, EWA SOBIERAJ. Med. Weter. 1989 R. 45 nr 11-12 s. 619-620, il., bibligr., sum.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Medycyna Weterynaryjna-Veterinary Medicine-Science and Practice 1989 R. 45 nr 11-12, s. 619-620
Rok: 1989
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 kwietnia 2021 12:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 kwietnia 2021 12:29 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48153) wydawnictwo ciągłe #48153
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.