Functional properties and chemical composition of cytoplasmatic concentrated obtained from alfalfa juice.
Opis bibliograficzny
Functional properties and chemical composition of cytoplasmatic concentrated obtained from alfalfa juice. [AUT.] BARBARA BARANIAK, MARIA BUBICZ, ANDRZEJ BARANIAK. Abh. Akad. Wiss. DDR Abt. Math.-Naturwis.-Tech. 1989 nr 1 s. 279.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Rok: 1989
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 kwietnia 2021 07:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 kwietnia 2021 07:57 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48228) wydawnictwo ciągłe #48228
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.