Estimation of moisture ratio for apple drying by convective and microwave methods using artificial neural network modeling.
Opis bibliograficzny
Estimation of moisture ratio for apple drying by convective and microwave methods using artificial neural network modeling. [AUT. KORESP.] VALI RASOOLI SHARABIANI, [AUT.] MOHAMMAD KAVEH, ROOZBEH ABDI, [AUT. KORESP.] MARIUSZ SZYMANEK, [AUT.] WOJCIECH TANAŚ. Sci. Rep. (Nat. Publ. Group) 2021 Vol.11 Article number 9155, il., bibliogr. sum. DOI: 10.1038/s41598-021-88270-z
Szczegóły publikacji
Źródło:
Scientific Reports 2021 Vol.11, Article number 9155
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 kwietnia 2021 08:03 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130c0462467f060b0186a65
DOI
10.1038/s41598-021-88270-z
Strona WWW
https://www.nature.com/articles/s41598-…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48258) wydawnictwo ciągłe #48258
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,996
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.