Occurrence of Listeria monocytogenes in artisanal cheeses from Poland and its identification by MALDI-TOF MS.
Opis bibliograficzny
Occurrence of Listeria monocytogenes in artisanal cheeses from Poland and its identification by MALDI-TOF MS. [AUT. KORESP.] RENATA PYZ-ŁUKASIK, [AUT.] MICHAŁ GONDEK, DAGMARA WINIARCZYK, KATARZYNA MICHALAK, WALDEMAR PASZKIEWICZ, ANNA PIRÓG-KOMOROWSKA, AGATA POLICHT, MONIKA ZIOMEK. Pathogens 2021 Volume 10, Issue 6 Article number 632, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/pathogens10060632
Szczegóły publikacji
Źródło:
Pathogens 2021 Volume 10, Issue 6, Article number 632
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 maja 2021 10:54 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:07 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130c0352467f060b0186a34
DOI
10.3390/pathogens10060632
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2076-0817/10/6/632
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48339) wydawnictwo ciągłe #48339
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,531
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.