The safety assessment of toxic metals in commonly used herbs, spices, tea, and coffee in Poland.
Opis bibliograficzny
The safety assessment of toxic metals in commonly used herbs, spices, tea, and coffee in Poland. [AUT.] GRAŻYNA KOWALSKA. Int. J. Environ. Res. Public Health 2021 Vol. 18 Issue 11 Article number 5779, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/ijerph18115779
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Environmental Research and Public Health 2021 Vol. 18 Issue 11, Article number 5779
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 czerwca 2021 13:42 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:03 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130bec72467f060b01866cc
DOI
10.3390/ijerph18115779
Strona WWW
https://www.mdpi.com/1660-4601/18/11/57…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48360) wydawnictwo ciągłe #48360
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
4,614
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.