Food services in a balanced diet in a context of physical activity of elderly men.
Opis bibliograficzny
Food services in a balanced diet in a context of physical activity of elderly men. [AUT.] MARIAN PANASIEWICZ, RAFAŁ NADULSKI, RADOSŁAW DOLECKI, WOJCIECH CICHOCKI. ATHSS 2020 Vol. 1 s. 105-117, bibliogr., streszcz.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Archives of Tourism, Hospitality and Sport Science 2020 Vol. 1, s. 105-117
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 7 czerwca 2021 09:33 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
61353e872467f060b018c688
Strona WWW
http://athss.vpu.edu.pl/
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48364) wydawnictwo ciągłe #48364
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.