Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Effect of fresh beetroot application and processing conditions on some quality features of new type of potato-based snacks.

Opis bibliograficzny

Effect of fresh beetroot application and processing conditions on some quality features of new type of potato-based snacks. [AUT.] KATARZYNA LISIECKA, [AUT. KORESP.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ. Lebensm. - Wiss. Technol. 2021 Vol. 141 Article number 110919, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.lwt.2021.110919
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2021 Vol. 141, Article number 110919
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:24 czerwca 2021 08:55
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:06

Identyfikatory

BPP ID: (46, 48424) wydawnictwo ciągłe #48424

Metryki

100,00
Punkty MNiSW/MEiN
6,056
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się