Effect of fresh beetroot application and processing conditions on some quality features of new type of potato-based snacks.
Opis bibliograficzny
Effect of fresh beetroot application and processing conditions on some quality features of new type of potato-based snacks. [AUT.] KATARZYNA LISIECKA, [AUT. KORESP.] AGNIESZKA WÓJTOWICZ. Lebensm. - Wiss. Technol. 2021 Vol. 141 Article number 110919, il., bibliogr., sum. DOI: 10.1016/j.lwt.2021.110919
Szczegóły publikacji
Źródło:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2021 Vol. 141, Article number 110919
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 czerwca 2021 08:55 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130beaa2467f060b0186697
DOI
10.1016/j.lwt.2021.110919
Strona WWW
https://www.sciencedirect.com/science/a…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48424) wydawnictwo ciągłe #48424
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
6,056
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.