Assessment of the suitability of aromatic and high-bitter hop varieties (Humulus lupulus L.) for beer production in the conditions of the małopolska vistula gorge region.
Opis bibliograficzny
Assessment of the suitability of aromatic and high-bitter hop varieties (Humulus lupulus L.) for beer production in the conditions of the małopolska vistula gorge region. [AUT.] BARBARA SAWICKA, MATEUSZ ŚPIEWAK, ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ, DOMINIKA SKIBA, BERNADETTA BIENIA, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI. Fermentation 2021 Vol. 7 Iss. 3 Article number 104, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/fermentation7030104
Szczegóły publikacji
Źródło:
Fermentation 2021 Vol. 7 Iss. 3, Article number 104
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 lipca 2021 08:52 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:03 |
Linki zewnętrzne
PBN
613541f52467f060b018d191
DOI
10.3390/fermentation7030104
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2311-5637/7/3/104
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48454) wydawnictwo ciągłe #48454
Metryki
40,00
Punkty MNiSW/MEiN
5,123
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.