Spożywanie jaj nie powoduje zwiększenia ryzyka wystąpienia miażdżycy.
Opis bibliograficzny
Spożywanie jaj nie powoduje zwiększenia ryzyka wystąpienia miażdżycy. [AUT.] ANNA WINIARSKA-MIECZAN, MAŁGORZATA KWIECIEŃ. Wiad. Drobiarskie 2020 R. 11 Nr 2 s. 4-7, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wiadomości Drobiarskie 2020 R. 11 Nr 2, s. 4-7
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 lipca 2021 07:56 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lipca 2021 07:56 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48494) wydawnictwo ciągłe #48494
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.