The antioxidative impact of dietary vinegar and rocket salad on the productivity, serum oxidation system, and duodenal histology of chickens.
Opis bibliograficzny
The antioxidative impact of dietary vinegar and rocket salad on the productivity, serum oxidation system, and duodenalhistology of chickens. [AUT.] KARRAR IMAD ABDULSAHIB AL-SHAMMARI, [AUT. KORESP.] JUSTYNA BATKOWSKA. Animals 2021 Vol. 11 Issue 8 Article number: 2277, il., bibliogr. sum. DOI: 10.3390/ani11082277
Szczegóły publikacji
Źródło:
Animals 2021 Vol. 11 Issue 8, Article number: 2277
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 2 sierpnia 2021 13:41 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:09 |
Linki zewnętrzne
PBN
6130bfe22467f060b0186990
DOI
10.3390/ani11082277
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2076-2615/11/8/2277
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48545) wydawnictwo ciągłe #48545
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,231
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.