Ocena krajowej odmiany Triticum durum 'SMH87' jako surowca do produkcji makaronu (Assessment of the domestic variety Triticum durum ‘SMH87’ as a raw material for pasta production)
Opis bibliograficzny
Ocena krajowej odmiany Triticum durum 'SMH87' jako surowca do produkcji makaronu (Assessment of the domestic variety Triticum durum ‘SMH87’ as a raw material for pasta production). [AUT. KORESP.] LESZEK RACHOŃ, [AUT.] ANETA BOBRYK-MAMCZARZ, ANNA KIEŁTYKA-DADASIEWICZ. Agronomy Science 2021 Vol. 76 Nr 2 str. 5-6, il., bibliogr., sum. DOI: 10.24326/as.2021.2.1
Szczegóły publikacji
Źródło:
Agronomy Science (d. Annales UMCS sec. E, Agricultura) 2021 Vol. 76 Nr 2, str. 5-6
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 sierpnia 2021 09:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:03 |
Linki zewnętrzne
PBN
61273e9d2467f060b012ccb4
DOI
10.24326/as.2021.2.1
Strona WWW
https://czasopisma.up.lublin.pl/index.p…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48583) wydawnictwo ciągłe #48583
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.