Effect of by-products from selected fruits and vegetables on gluten-free dough rheology and bread properties.
Opis bibliograficzny
Effect of by-products from selected fruits and vegetables on gluten-free dough rheology and bread properties. [AUT.] FAIROUZ DJEGHIM, HAYAT BOUREKOUA, [AUT. KORESP.] RENATA RÓŻYŁO, [AUT.] AGATA BIEŃCZAK, WOJCIECH TANAŚ, MOHAMMED NASEREDDINE ZIDOUNE. Appl. Sci.-Basel 2021 Vol. 11 Iss. 10 Article number 4605, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/app11104605
Szczegóły publikacji
Źródło:
Applied Sciences 2021 Vol. 11 Iss. 10, Article number 4605
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 8 września 2021 09:40 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
613887a12467f060b0198f81
DOI
10.3390/app11104605
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2076-3417/11/10/46…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48631) wydawnictwo ciągłe #48631
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,838
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.