Modernistyczne podejście do wyposażenia sklepu mięsnego.
Opis bibliograficzny
Szczegóły publikacji
Streszczenia
W ostatnim czasie we wszystkich gałęziach przetwórstwa spożywczego szczególnego znaczenia nabrało bezpieczeństwo żywności. Przemysł mięsny należy do tych sektorów gospodarki, w których przestrzeganie wszelkich zasad podczas produkcji i dystrybucji jest naprawdę niezbędne. Należy zatem zapewnić podwyższony poziom czystości i higieny wszystkich pomieszczeń handlowych, stoisk mięsno-wędliniarskich, a w szczególności sprzętu roboczego. Klienci, oprócz wysokiej jakości produktów, oczekują także sprawnej obsługi i wygody podczas zakupów. Aby spełnić ich oczekiwania każdy sklep mięsny powinien być kompleksowo wyposażony.
Recently, food safety has gained particular importance in all branches of food processing. The meat industry belongs to those sectors of the economy where compliance with all rules during production and distribution is really necessary. Therefore, it is necessary to ensure an increased level of cleanliness and hygiene of all commercial premises, meat and sausage stands, and in particular work equipment. In addition to a high-quality product, customers also expect efficient service and convenience in shopping. To meet their expectations, each butcher’s shop should be comprehensively equipped.
Linki zewnętrzne
Identyfikatory
Metryki
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 10 września 2021 09:30 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:05 |