Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Modernistyczne podejście do wyposażenia sklepu mięsnego.

Opis bibliograficzny

Modernistyczne podejście do wyposażenia sklepu mięsnego. [AUT.] AGNIESZKA STAREK-WÓJCICKA, EMILIA OSMÓLSKA. Gosp. Mięs. 2021 Nr 1 s. 12-15, bibliogr., streszcz.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Gospodarka Mięsna 2021 Nr 1, s. 12-15
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Streszczenia

Polski:

W ostatnim czasie we wszystkich gałęziach przetwórstwa spożywczego szczególnego znaczenia nabrało bezpieczeństwo żywności. Przemysł mięsny należy do tych sektorów gospodarki, w których przestrzeganie wszelkich zasad podczas produkcji i dystrybucji jest naprawdę niezbędne. Należy zatem zapewnić podwyższony poziom czystości i higieny wszystkich pomieszczeń handlowych, stoisk mięsno-wędliniarskich, a w szczególności sprzętu roboczego. Klienci, oprócz wysokiej jakości produktów, oczekują także sprawnej obsługi i wygody podczas zakupów. Aby spełnić ich oczekiwania każdy sklep mięsny powinien być kompleksowo wyposażony.

Angielski:

Recently, food safety has gained particular importance in all branches of food processing. The meat industry belongs to those sectors of the economy where compliance with all rules during production and distribution is really necessary. Therefore, it is necessary to ensure an increased level of cleanliness and hygiene of all commercial premises, meat and sausage stands, and in particular work equipment. In addition to a high-quality product, customers also expect efficient service and convenience in shopping. To meet their expectations, each butcher’s shop should be comprehensively equipped.

Identyfikatory

BPP ID: (46, 48641) wydawnictwo ciągłe #48641

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:10 września 2021 09:30
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:05

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się