Current trends in enrichment of wheat pasta: quality, nutritional value and antioxidant properties.
Opis bibliograficzny
Current trends in enrichment of wheat pasta: quality, nutritional value and antioxidant properties. [AUT.] DARIUSZ DZIKI. Processes 2021 Vol. 9 Iss. 8 Article number 1280, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/pr9081280
Szczegóły publikacji
Źródło:
Processes 2021 Vol. 9 Iss. 8, Article number 1280
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 16 września 2021 11:29 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:06 |
Linki zewnętrzne
PBN
61430e702467f0601726e90f
DOI
10.3390/pr9081280
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2227-9717/9/8/1280
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48672) wydawnictwo ciągłe #48672
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,352
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.