Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Kwas galusowy jako składnik mieszanek paszowych i dodatek przeciwutleniający do mięs.

Opis bibliograficzny

Kwas galusowy jako składnik mieszanek paszowych i dodatek przeciwutleniający do mięs. [AUT.] AGNIESZKA STAREK-WÓJCICKA, EMILIA OSMÓLSKA. Ogólnopol. Inf. Masar. 2021 nr 9 (313) s. 34-48, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Ogólnopolski Informator Masarski 2021 nr 9 (313), s. 34-48
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:17 września 2021 10:32
Ostatnia aktualizacja:17 września 2021 10:32

Identyfikatory

BPP ID: (46, 48678) wydawnictwo ciągłe #48678

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się