Kwas galusowy jako składnik mieszanek paszowych i dodatek przeciwutleniający do mięs.
Opis bibliograficzny
Kwas galusowy jako składnik mieszanek paszowych i dodatek przeciwutleniający do mięs. [AUT.] AGNIESZKA STAREK-WÓJCICKA, EMILIA OSMÓLSKA. Ogólnopol. Inf. Masar. 2021 nr 9 (313) s. 34-48, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ogólnopolski Informator Masarski 2021 nr 9 (313), s. 34-48
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 17 września 2021 10:32 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 17 września 2021 10:32 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48678) wydawnictwo ciągłe #48678
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.