Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

The impact of effective microorganisms on flesh color and chemical composition of raw potato tubers.

Opis bibliograficzny

The impact of effective microorganisms on flesh color and chemical composition of raw potato tubers. [AUT.] PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, [AUT. KORESP.] BARBARA SAWICKA, [AUT.] MATEUSZ PSZCZÓŁKOWSKI. Appl. Sci.-Basel 2021 Vol. 11 Iss. 19 Article number 8959, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/app11198959
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Applied Sciences 2021 Vol. 11 Iss. 19, Article number 8959
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:27 września 2021 09:48
Ostatnia aktualizacja:1 stycznia 2023 23:03

Identyfikatory

BPP ID: (46, 48716) wydawnictwo ciągłe #48716

Metryki

100,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,838
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się