The impact of effective microorganisms on flesh color and chemical composition of raw potato tubers.
Opis bibliograficzny
The impact of effective microorganisms on flesh color and chemical composition of raw potato tubers. [AUT.] PIOTR PSZCZÓŁKOWSKI, BARBARA KROCHMAL-MARCZAK, [AUT. KORESP.] BARBARA SAWICKA, [AUT.] MATEUSZ PSZCZÓŁKOWSKI. Appl. Sci.-Basel 2021 Vol. 11 Iss. 19 Article number 8959, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/app11198959
Szczegóły publikacji
Źródło:
Applied Sciences 2021 Vol. 11 Iss. 19, Article number 8959
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 września 2021 09:48 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:03 |
Linki zewnętrzne
PBN
615177af2467f025d9502bc1
DOI
10.3390/app11198959
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2076-3417/11/19/89…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48716) wydawnictwo ciągłe #48716
Metryki
100,00
Punkty MNiSW/MEiN
2,838
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.