Charakterystyka i właściwości prozdrowotne siemienia lnianego.
Opis bibliograficzny
Charakterystyka i właściwości prozdrowotne siemienia lnianego. [AUT.] PAULA ĆWIEK, ADAM GRDEŃ. Współczesna Dietetyka 2020 Nr 28 s. 65-72, il., bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Współczesna Dietetyka 2020 Nr 28, s. 65-72
Rok: 2020
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 22 października 2021 12:27 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 22 października 2021 12:27 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://www.wspolczesnadietetyka.pl/sup…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48809) wydawnictwo ciągłe #48809
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.