Novel strategies towards increasing the nutritional value of meat products: [Editorial].
Opis bibliograficzny
Novel strategies towards increasing the nutritional value of meat products: [Editorial]. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA. Int. J. Food Sci. Technol. 2021 Vol. 56 Iss. 12 s. 6113-6114. DOI: 10.1111/ijfs.15281
Szczegóły publikacji
Źródło:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2021 Vol. 56 Iss. 12, s. 6113-6114
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Inne
Typ MNiSW/MEiN: inne
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 23 listopada 2021 11:22 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 czerwca 2023 07:57 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.1111/ijfs.15281
Strona WWW
https://ifst.onlinelibrary.wiley.com/do…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48975) wydawnictwo ciągłe #48975
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.