Wybrane czynniki wpływające na jakość mięsa drobiowego.
Opis bibliograficzny
Wybrane czynniki wpływające na jakość mięsa drobiowego. [AUT.] DAWID ZIOBRO, KINGA ROKICKA, KAROLINA WENGERSKA, MAŁGORZATA STOPYRA, JUSTYNA BATKOWSKA, KAMIL DRABIK. Pol. Drobiar. 2021 nr 11 s.48-50.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Polskie Drobiarstwo 2021 nr 11, s.48-50
Rok: 2021
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 24 listopada 2021 07:57 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 stycznia 2023 23:09 |
Linki zewnętrzne
PBN
619de2962467f01fbaede1e6
Strona WWW
https://polskie-drobiarstwo.pl/archiwum…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 48982) wydawnictwo ciągłe #48982
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.