Wpływ fermentowanych śrut roślin oleistych na jakość surowców drobiarskich.
Opis bibliograficzny
Wpływ fermentowanych śrut roślin oleistych na jakość surowców drobiarskich. [AUT.] KAROLINA WENGERSKA, ANASTASIYA RAMANKEVICH, DAWID ZIOBRO, KAMIL DRABIK. Pol. Drobiar. 2022 nr 1 s.42-44.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Polskie Drobiarstwo 2022 nr 1, s.42-44
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 20 stycznia 2022 13:53 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 października 2023 12:51 |
Linki zewnętrzne
PBN
62d7af244097075e7cfd348b
Strona WWW
https://polskie-drobiarstwo.pl/archiwum…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 49182) wydawnictwo ciągłe #49182
Metryki
5,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.