Comparison of the purchasing behaviour of polish and United Kingdom Consumers in the organic food market during the COVID-19 pandemic.
Opis bibliograficzny
Comparison of the purchasing behaviour of polish and United Kingdom Consumers in the organic food market during the COVID-19 pandemic. [AUT.] JULIA WOJCIECHOWSKA-SOLIS, ALEKSANDRA KOWALSKA, MILENA BIENIEK, MONIKA RATAJCZYK, LOUISE MANNING. Int. J. Environ. Res. Public Health 2022 Vol. 19 Issue 3 Article number 1137, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/ijerph19031137
Szczegóły publikacji
Źródło:
International Journal of Environmental Research and Public Health 2022 Vol. 19 Issue 3, Article number 1137
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 stycznia 2022 15:44 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 czerwca 2023 13:22 |
Linki zewnętrzne
PBN
61eac6d32467f00287670ead
DOI
10.3390/ijerph19031137
Strona WWW
https://www.mdpi.com/1660-4601/19/3/1137
Identyfikatory
BPP ID: (46, 49185) wydawnictwo ciągłe #49185
Metryki
140,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.