Czystość mikrobiologiczna wybranych suszonych ziół.
Opis bibliograficzny
Czystość mikrobiologiczna wybranych suszonych ziół. [AUT.] IZABELA PODGÓRSKA. Przem. Spoż. 2017 Vol. 71 Issue 6 s. 26-29, il., bibliogr., streszcz., sum. DOI: 10.15199/65.2017.6.5
Szczegóły publikacji
Źródło:
Przemysł Spożywczy 2017 Vol. 71 Issue 6, s. 26-29
Rok: 2017
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 1 lutego 2022 10:37 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 1 lutego 2022 10:37 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.15199/65.2017.6.5
Strona WWW
https://sigma-not.pl/publikacja-106755-…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 49214) wydawnictwo ciągłe #49214
Metryki
12,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.