The effect of diets with different ratios of arginine and lysine on immune status, oxidative and epigenetic changes in tissues of turkeys.
Opis bibliograficzny
The effect of diets with different ratios of arginine and lysine on immune status, oxidative and epigenetic changes in tissues of turkeys. [AUT.] EWELINA CHOLEWIŃSKA, DARIUSZ MIKULSKI, MAGDALENA KRAUZE, ANNA STĘPNIOWSKA, PAULIUS MATUSEVICIUS, KATARZYNA OGNIK, JAN JANKOWSKI. Vet. Zootech. 2021 Vol.79 (2) Supplement : Livestock production: recent trends and future prospects. Abstracts.The international scientific conference is dedicated to the 75 th anniversary of Lithuanian University of Health Sciences Veterinary Academy Faculty of Animal Sciences. 2021 November 11. Kaunas s. 73, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Veterinarija ir Zootechnika 2021 Vol.79 (2) Supplement : Livestock production: recent trends and future prospects. Abstracts.The international scientific conference is dedicated to the 75 th anniversary of Lithuanian University of Health Sciences Veterinary Academy Faculty of Animal Sciences. 2021 November 11. Kaunas, s. 73
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 czerwca 2022 11:05 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 19 lipca 2022 11:32 |
Linki zewnętrzne
Strona WWW
https://vetzoo.lsmuni.lt/2021-7902-en
Identyfikatory
BPP ID: (46, 49593) wydawnictwo ciągłe #49593
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.