Gut response to high or low dietary arginine, methionine and lysine levels in young turkeys applied to different challenge models.
Opis bibliograficzny
Gut response to high or low dietary arginine, methionine and lysine levels in young turkeys applied to different challengemodels. [AUT.] PAWEŁ KONIECZKA, DARIUSZ MIKULSKI, JERZY JUŚKIEWICZ, KATARZYNA OGNIK, PAULIUS MATUSEVICIUS, JAN JANKOWSKI. Vet. Zootech. 2021 Vol.79 (2) Supplement: Livestock production: recent trends and future prospects. Abstracts.The international scientific conference is dedicated to the 75 th anniversary of Lithuanian University of Health Sciences Veterinary Academy Faculty of Animal Sciences. 2021 November 11. Kaunas s. 86, bibliogr.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Veterinarija ir Zootechnika 2021 Vol.79 (2) Supplement: Livestock production: recent trends and future prospects. Abstracts.The international scientific conference is dedicated to the 75 th anniversary of Lithuanian University of Health Sciences Veterinary Academy Faculty of Animal Sciences. 2021 November 11. Kaunas, s. 86
Rok: 2021
Język: Angielski
Charakter formalny: Streszczenie zjazdowe konferencji międzynarodowej
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: inne Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: inna otwarta licencja Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 lipca 2022 11:28 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 12 września 2022 10:33 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 49645) wydawnictwo ciągłe #49645
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.