Woodfordia fruticosa extract nanoemulsion: Influence of processing treatment on droplet size and its assessment for in vitro antimicrobial and anti-inflammatory activity.
Opis bibliograficzny
Woodfordia fruticosa extract nanoemulsion: Influence of processing treatment on droplet size and its assessment for in vitro antimicrobial and anti-inflammatory activity. [AUT. KORESP.] AGNIESZKA NAJDA, AARTI BAINS, [AUT.] JOANNA KLEPACKA, PRINCE CHAWLA. Front. nutr. 2022 Vol. 9 Article number 944856, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3389/fnut.2022.944856
Szczegóły publikacji
Źródło:
Frontiers in Nutrition 2022 Vol. 9, Article number 944856
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 27 września 2022 11:39 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 czerwca 2023 12:35 |
Linki zewnętrzne
PBN
6332c4d3409707021a3a0409
DOI
10.3389/fnut.2022.944856
Strona WWW
https://www.frontiersin.org/articles/10…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 49808) wydawnictwo ciągłe #49808
Metryki
70,00
Punkty MNiSW/MEiN
5,000
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.