Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Lactose-free products: A study of young Polish consumers’ knowledge and purchase behaviour.

Opis bibliograficzny

Lactose-free products: A study of young Polish consumers’ knowledge and purchase behaviour. [AUT.] MARIA ZUBA-CISZEWSKA, ANETA BRODZIAK, LOUISE MANNING, TOMASZ KIJEK. Songklanakarin J. Sci. Technol. 2022 Vol. 44 Issue 3 s. 619-626, il. ,bibliogr., sum. DOI: 10.14456/sjst-psu.2022.85
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Songklanakarin Journal of Science and Technology 2022 Vol. 44 Issue 3, s. 619-626
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Streszczenia

Lactose-free products are an example of an emergent, innovative product on the milk market, with particular properties targeted at a specific group of consumers. Trends indicate that the value of the global lactose-free market will increase. The aim of the study, one of the first studies in Poland, was to examine young consumers’ knowledge of lactose-free products and in so doing to inform sector recommendations. Using a three-part questionnaire, knowledge of these products was determined from respondents (n=240) in a university setting in Poland. Few young people in the study correctly understood the definition of a lactose-free product. Those who reported themselves as being lactose intolerant have greater awareness of the presence of these products on the market, are more likely to buy the products, use nutritional information, use composition and ingredient information, are more likely to read labels, and know the definition of a lactose-free product. The findings have sector implications in that awareness campaigns need to be developed at government and market level to increase knowledge and awareness of these products, their value to specific groups and their availability in the dairy market.

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa - Użycie niekomercyjne (CC-BY-NC); Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Identyfikatory

BPP ID: (46, 49876) wydawnictwo ciągłe #49876

Metryki

40,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:18 października 2022 14:55
Ostatnia aktualizacja:18 października 2022 14:55

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się