Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Does water brownification affect duckweeds in freshwaters? Results from a laboratory experiment.

Opis bibliograficzny

Does water brownification affect duckweeds in freshwaters? Results from a laboratory experiment. [AUT. KORESP.] WOJCIECH PĘCZUŁA, [AUT.] MONIKA TARKOWSKA-KUKURYK, MICHAŁ NIEDŹWIECKI. Water 2022 Vol. 14 Issue 23 Article number 3826, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/w14233826
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Water 2022 Vol. 14 Issue 23, Article number 3826
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca oryginalna

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:28 listopada 2022 12:52
Ostatnia aktualizacja:5 lipca 2023 11:54

Identyfikatory

BPP ID: (46, 49980) wydawnictwo ciągłe #49980

Metryki

100,00
Punkty MNiSW/MEiN
3,400
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się