Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Special issue “New frontiers in meat science and technology” [Editorial].

Opis bibliograficzny

Special issue “New frontiers in meat science and technology” [Editorial]. [AUT. KORESP.] JOANNA STADNIK, [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, KAROLINA WÓJCIAK. Appl. Sci.-Basel 2022 Vol. 12 Iss. 19 Article number 9489, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/app12199489
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Applied Sciences 2022 Vol. 12 Iss. 19, Article number 9489
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Inne
Typ MNiSW/MEiN: inne

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:26 stycznia 2023 12:11
Ostatnia aktualizacja:26 stycznia 2023 12:11

Identyfikatory

BPP ID: (46, 50294) wydawnictwo ciągłe #50294

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się