Special issue “New frontiers in meat science and technology” [Editorial].
Opis bibliograficzny
Special issue “New frontiers in meat science and technology” [Editorial]. [AUT. KORESP.] JOANNA STADNIK, [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, KAROLINA WÓJCIAK. Appl. Sci.-Basel 2022 Vol. 12 Iss. 19 Article number 9489, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/app12199489
Szczegóły publikacji
Źródło:
Applied Sciences 2022 Vol. 12 Iss. 19, Article number 9489
Rok: 2022
Język: Angielski
Charakter formalny: Inne
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 stycznia 2023 12:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 stycznia 2023 12:11 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.3390/app12199489
Strona WWW
https://www.mdpi.com/2076-3417/12/19/94…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 50294) wydawnictwo ciągłe #50294
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.