Aktywność przeciwbakteryjna fitochemikaliów i ich potencjalne zastosowanie jako naturalnych konserwantów w przemyśle mięsnym.
Opis bibliograficzny
Aktywność przeciwbakteryjna fitochemikaliów i ich potencjalne zastosowanie jako naturalnych konserwantów w przemyśle mięsnym. [AUT.] A. STAREK-WÓJCICKA, A. SAGAN, E. OSMÓLSKA. Ogólnopol. Inf. Masar. 2023 nr 2 (330) s. 4-24, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ogólnopolski Informator Masarski 2023 nr 2 (330), s. 4-24
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 21 lutego 2023 09:59 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 21 lutego 2023 09:59 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 50398) wydawnictwo ciągłe #50398
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.