Jakość jaj i mięsa drobiowego pozyskanych od kur rasy Ayam Cemani. Cz.2.
Opis bibliograficzny
Jakość jaj i mięsa drobiowego pozyskanych od kur rasy Ayam Cemani. Cz.2. [AUT.] JUSTYNA BATKOWSKA, KAMIL DRABIK, MAŁGORZATA KARWOWSKA, DAMIAN SPUSTEK, KAROLINA WENGERSKA, KOSTIANTYN VASIUKOV, VORANAVA ALINA. Wiad. Drobiarskie 2022 R. 13 Nr 2 s. 12-17, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Wiadomości Drobiarskie 2022 R. 13 Nr 2, s. 12-17
Rok: 2022
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 28 lutego 2023 15:09 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 28 lutego 2023 15:09 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 50417) wydawnictwo ciągłe #50417
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.