Aminobiogenic potential of fermented food microbiota. [Editorial].
Opis bibliograficzny
Aminobiogenic potential of fermented food microbiota. [Editorial]. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, JOANNA STADNIK, MILENA BRASCA. Front. Microbiol. 2023 Vol. 14, il., bibligr., sum. DOI: 10.3389/fmicb.2023.1176149
Szczegóły publikacji
Źródło:
Frontiers in Microbiology 2023 Vol. 14,
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Inne
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 4 kwietnia 2023 08:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 20 czerwca 2023 08:38 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.3389/fmicb.2023.1176149
Strona WWW
https://www.frontiersin.org/articles/10…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 50502) wydawnictwo ciągłe #50502
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.