Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Aminobiogenic potential of fermented food microbiota. [Editorial].

Opis bibliograficzny

Aminobiogenic potential of fermented food microbiota. [Editorial]. [AUT.] MAŁGORZATA KARWOWSKA, JOANNA STADNIK, MILENA BRASCA. Front. Microbiol. 2023 Vol. 14, il., bibligr., sum. DOI: 10.3389/fmicb.2023.1176149
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Inne
Typ MNiSW/MEiN: inne

Open Access

Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:4 kwietnia 2023 08:24
Ostatnia aktualizacja:20 czerwca 2023 08:38

Identyfikatory

BPP ID: (46, 50502) wydawnictwo ciągłe #50502

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się