Czy produkty pochodzenia zwierzęcego z komponentami roślinnymi są dobrą alternatywą dla ograniczenia spożycia mięsa?.
Opis bibliograficzny
Czy produkty pochodzenia zwierzęcego z komponentami roślinnymi są dobrą alternatywą dla ograniczenia spożycia mięsa?. [AUT.] STAREK-WÓJCICKA A., SAGAN A.. Ogólnopol. Inf. Masar. 2023 nr 5 (333) s. 24-40, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Ogólnopolski Informator Masarski 2023 nr 5 (333), s. 24-40
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 29 maja 2023 09:20 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 29 maja 2023 09:20 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 50605) wydawnictwo ciągłe #50605
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.