Menu
Skrót klawiszowy: /
Skrót klawiszowy: /

Źródła tłuszczów w żywieniu tuczników i ich wpływ na efekty produkcyjne i jakość mięsa.

Opis bibliograficzny

Źródła tłuszczów w żywieniu tuczników i ich wpływ na efekty produkcyjne i jakość mięsa. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA. Hod. Trzody Chlewnej 2023 R. 27 nr 3-4 (192) s. 12-16, il.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Hodowca Trzody Chlewnej 2023 R. 27 nr 3-4 (192), s. 12-16
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:30 maja 2023 10:47
Ostatnia aktualizacja:30 maja 2023 10:47

Identyfikatory

BPP ID: (46, 50616) wydawnictwo ciągłe #50616

Metryki

0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się