Źródła tłuszczów w żywieniu tuczników i ich wpływ na efekty produkcyjne i jakość mięsa.
Opis bibliograficzny
Źródła tłuszczów w żywieniu tuczników i ich wpływ na efekty produkcyjne i jakość mięsa. [AUT.] EUGENIUSZ R. GRELA. Hod. Trzody Chlewnej 2023 R. 27 nr 3-4 (192) s. 12-16, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Hodowca Trzody Chlewnej 2023 R. 27 nr 3-4 (192), s. 12-16
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 30 maja 2023 10:47 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 30 maja 2023 10:47 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 50616) wydawnictwo ciągłe #50616
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.