Special Issue: Research and Application of Food By-Products [Editorial].
Opis bibliograficzny
Special Issue: Research and Application of Food By-Products [Editorial]. [AUT.] RENATA RÓŻYŁO. Molecules (Basel,Online) 2023 Vol. 28 Issue 11 Article number 4557, il., bibliogr., sum. DOI: 10.3390/molecules28114557
Szczegóły publikacji
Źródło:
MOLECULES 2023 Vol. 28 Issue 11, Article number 4557
Rok: 2023
Język: Angielski
Charakter formalny: Inne
Typ MNiSW/MEiN: inne
Open Access
Tryb dostępu: otwarte czasopismo Wersja tekstu: ostateczna wersja opublikowana Licencja: Creative Commons - Uznanie Autorstwa (CC-BY) Czas udostępnienia: w momencie opublikowania
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 26 czerwca 2023 10:11 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 26 czerwca 2023 10:11 |
Linki zewnętrzne
DOI
10.3390/molecules28114557
Strona WWW
https://www.mdpi.com/1420-3049/28/11/45…
Identyfikatory
BPP ID: (46, 50671) wydawnictwo ciągłe #50671
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Q2
WoS
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.