Menu
Naciśnij / aby szukać

Jak wyszukiwać?

  • 1 Wyszukiwanie od początku wyrazu: Wyraz preane znajdzie "preanestetyczny", ale anestetyczny nie znajdzie tego słowa (wyszukiwanie patrzy tylko na początek wyrazów)
  • - Wykluczanie słów (znak minus): Poprzedzenie wyrazu znakiem - znajdzie wszystkie tytuły NIE zawierające danego słowa, np. -onkologia znajdzie prace bez słowa "onkologia"
  • " Wyszukiwanie całych fraz (cudzysłów): Cudzysłów powoduje szukanie całych ciągów znaków w tej samej kolejności. Np. "Uniwersytet Medyczny" wyszuka tylko prace z dokładnie tą nazwą, podczas gdy wpisanie bez cudzysłowu może znaleźć "Medyczny Uniwersytet"
  • Nawigacja klawiaturą: Użyj / aby otworzyć wyszukiwanie, strzałek do nawigacji po wynikach, ENTER aby przejść do wybranej pozycji, lub ESC aby zamknąć okno

PIECE KONWEKCYJNO-PAROWE z funkcją wędzenia naturalnym dymem (Convection-steam ovens with the function of smoking with natural smoke)

Opis bibliograficzny

PIECE KONWEKCYJNO-PAROWE z funkcją wędzenia naturalnym dymem (Convection-steam ovens with the function of smoking with natural smoke). [AUT.] AGNIESZKA STAREK-WÓJCICKA, AGNIESZKA SAGAN, AGATA BLICHARZ-KANIA. Gosp. Mięs. 2023 Nr 7 s. 14-16, bibliogr., streszcz.
Kliknij opis aby skopiować do schowka

Szczegóły publikacji

Źródło:
Gospodarka Mięsna 2023 Nr 7, s. 14-16
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: praca przeglądowa

Streszczenia

Przygotowywanie potraw w piecu konwekcyjno-parowym jest procesem, szeroko stosowanym w przetwórstwie komercyjnym i usługach gastronomicznych. Obieg powietrza jest często połączony z wtryskiem pary do komory piekarnika, aby skrócić czas gotowania i zapobiec odwodnieniu powierzchni. Obecnie świetnym sposobem na urozmaicenie menu może być również zastosowanie pieca konwekcyjnoparowego z funkcją wędzenia naturalnym dymem –urządzenia nieocenionego w nowoczesnej kuchni.

Identyfikatory

BPP ID: (46, 50743) wydawnictwo ciągłe #50743

Metryki

20,00
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor

Eksport cytowania

Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.

Informacje dodatkowe

Rekord utworzony:19 lipca 2023 09:33
Ostatnia aktualizacja:24 lipca 2023 07:49

Informacja o ciasteczkach (tych internetowych, nie tych słodkich i chrupiących...)

Ta strona wykorzystuje pliki cookie do poprawy funkcjonalności i analizy ruchu. Możesz zaakceptować wszystkie pliki cookie lub zarządzać swoimi preferencjami prywatności. Nawet, jeżeli nie zgodzisz się na używanie plików cookie na tej stronie, to informację o tym musimy zapamiętać w formie... pliku cookie, zatem jeżeli chcesz zadbać o swoją prywatność w pełni, zapoznaj się z informacjami, jak zupełnie wyłączyć możliwości śledzenia Ciebie w internecie.

✓ Zgadzam się ✗ Nie zgadzam się