PIECE KONWEKCYJNO-PAROWE z funkcją wędzenia naturalnym dymem (Convection-steam ovens with the function of smoking with natural smoke)
Opis bibliograficzny
Szczegóły publikacji
Streszczenia
Przygotowywanie potraw w piecu konwekcyjno-parowym jest procesem, szeroko stosowanym w przetwórstwie komercyjnym i usługach gastronomicznych. Obieg powietrza jest często połączony z wtryskiem pary do komory piekarnika, aby skrócić czas gotowania i zapobiec odwodnieniu powierzchni. Obecnie świetnym sposobem na urozmaicenie menu może być również zastosowanie pieca konwekcyjnoparowego z funkcją wędzenia naturalnym dymem –urządzenia nieocenionego w nowoczesnej kuchni.
Linki zewnętrzne
Identyfikatory
Metryki
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 lipca 2023 09:33 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 24 lipca 2023 07:49 |