Podroby wieprzowe – źródło składników odżywczych czy zagrożenie dla zdrowia?.
Opis bibliograficzny
Podroby wieprzowe – źródło składników odżywczych czy zagrożenie dla zdrowia?. [AUT.] MAREK BABICZ, KINGA KROPIWIEC-DOMAŃSKA, KRZYSZTOF SKALSKI. Hod. Trzody Chlewnej 2023 R. 27 nr 1-2 (191) s. 68-71, il.
Szczegóły publikacji
Źródło:
Hodowca Trzody Chlewnej 2023 R. 27 nr 1-2 (191), s. 68-71
Rok: 2023
Język: Polski
Charakter formalny: Artykuł w czasopismie
Typ MNiSW/MEiN: publikacja popularnonaukowa
Informacje dodatkowe
Rekord utworzony: | 19 października 2023 11:24 |
---|---|
Ostatnia aktualizacja: | 25 marca 2024 11:48 |
Identyfikatory
BPP ID: (46, 51032) wydawnictwo ciągłe #51032
Metryki
0
Punkty MNiSW/MEiN
0
Impact Factor
Eksport cytowania
Wsparcie dla menedżerów bibliografii:
Ta strona wspiera automatyczny import do Zotero, Mendeley i EndNote. Użytkownicy z zainstalowanym rozszerzeniem przeglądarki mogą zapisać tę publikację jednym kliknięciem - ikona pojawi się automatycznie w pasku narzędzi przeglądarki.